A partir d’aquest cap de setmana i fins el penúltim dia d’aquest mes de gener, la ciutat de Christchurch (Nova Zelanda) acollirà el Campionat del Món IPC. Una cita que els atletes preparen des de fa temps, en concret, quatre. Aquesta és la xifra que aporta la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) al combinat espanyol, que ja està a terres neozelandeses, i en noms són Abderrahman Ait Khamouch, Roger Puigbó, Jordi Madera i Rafa Botello.    

Aquest grup competirà en diverses distàncies i destaca Khamouch (T46) que demostrarà els motius de les seves medalles als Jocs Paralímpics de Pequín 2008, la plata en 1.500m. i el bronze en els 800m. Fins i tot podria millorar aquest bagatge.

Els altres també amb opcions d’estar al podi són el clàssic triplet d’atletes de la FCEDF. Puigbó (T53) disputarà els 800m., 5.000 i la marató. Les mateixes que correran, excepte els 800, Botello (T54) i Madera (T54). La competència serà de nivell i és que més d’un miler de participants de 79 països estaran a terres antípodes.   

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies