La balear, però amb llicència de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Úrsula Pueyo (LW2), no ha començat de la millor manera el Mundial d’esquí adaptat que s’està disputant al llarg d’aquesta setmana a Sestriere (Itàlia). Pueyo no ha pogut acabar l’eslàlom, organitzat aquest dijous.

La mallorquina, molt preparada i que s’ha preparat a consciència la cita no ha pogut completar la primera màniga i s’ha acomiadat abans d’hora de la competició. Tindrà una nova revàlida, aquest dissabte, amb l’eslàlom gegant.  

L’altre esquiador de la FCEDF, també en categoria en la modalitat de peu, Jacob Guilera (LW6) està protagonitzant un Mundial molt regular. El del Ripollès ha tornat a acabar en la 18a posició en el mateix eslàlom. Prèviament, també ha pres part en la super combinada, sent 14è i abans, el seu debut, al supergegant signant la 18a plaça.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies