Amb l’arribada del nou any, la primera cita de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) serà el bàsquet en cadira de rodes en edat escolar. La selecció catalana tornarà aquest certamen. Després de fer el seu debut en la passada edició a Saragossa, des d’aquest dilluns 3 de gener i fins al dia 9 competiran a Còrdova.

 
El seu debut, malgrat acabar últims, amb un cinquè lloc, van obtenir el premi al fair play. En aquesta ocasió ja hi haurà un xic més d’experiència. Catalunya està enquadrada al grup 1 amb Andalusia i Aragó. Els andalusos s’estrenen al certamen i engreixen la llista de participants a sis, un més que el 2010. Al grup 2 s’hi troben País Basc, defensors del títol, Madrid i Castella i Lleó.

La convocatòria elaborada pels tècnics Miguel Àngel Sànchez, Adrià Garcia i Gabriel Alemany està composada per set jugadors; sis del CB Alisos, Raül Ortiz, David Jofre, Óscar Onrubia, Marc Subiron, Cristian Càceres i Aster Latorre, i un de l’UNES Sant Feliu, Ivan Cruz. No seran els únics catalans a terres andaluses, per primera vegada, un àrbitre català en cadira de rodes xiularà algun partit, Xavier Piñol.

Catalunya debutarà davant Andalusia el dimarts 4 i al dia següent contra Aragó. Els dos primers classificats de cada grup accediran a semifinals, en cas de triomf passaran a la final i en cas de derrota, en joc el tercer i quart lloc. 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies