Arriba el final. L’any 2010 agonitza i abans de fer el ritual de les dotze campanades, n’hi ha un altre de caire esportiu. I que poc a poc s’està establint. La coneguda Sant Silvestre, a Barcelona, però, és la Cursa dels Nassos – Gran Premi Ibercaja. La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat (FCEDF) no hi faltarà amb el clàssic triplet, Jordi Madera, Roger Puigbó i Rafa Botello.


Al costat dels tres hi serà un altre atleta en cadira de rodes, un polonès, Tomas Hamerlak. Tots ells engreixen els més de 9.000 participants que tindrà la prova aquest 2010. Malgrat que per aquest any hagi quedat exclosa del calendari de la federació estatal i serà, per tant, totalment de caire popular.

El recorregut que hauran de completar Botello, Piugbó, Madera i Hamerlak, juntament amb els més de 9.000 inscrits serà de 10 quilòmetres, partint i arribant al mateix lloc: a la Plaça de Ramon Calsina, a la Selva de Mar. Un itinerari que passarà per la zona costera de la ciutat fins, més o menys, a Pla de Palau i vorejar el Parc de la Ciutadella, per la Via Icària i encarar el carrer Marina. El final d’aquest tram serà la Diagonal, a l’alçada de les Glòries. A partir d’aquí descens fins anar a parar al punt de partida.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies