El FC Barcelona – UNES Sant Feliu ha estat la grata sorpresa de la jornada de bàsquet en cadira de rodes. Han estat els únics catalans que han guanyat i a més han donat la sorpresa en el matx a domicili contra el Mideba Extremadura (50-59). Aquest ha estat el segon triomf i de manera consecutiva dels blaugrana. Una victòria que els ha permès escalar a la classificació i col·locar-se vuitè.  

 
Els d’Osvaldo Misol han disputat un gran encontre, igual que va fer a Cervera, ha arrencat endollat i ha portat el pes del inicial amb un marge de quatre punts, però ha tancat el quart tres punts per sota. I la millora dels locals ha continuat en el segon quart, però la reacció dels catalans ha permès que s’arribés a l’equador amb empat a 27.

A partir d’aleshores, el matx s’ha tornat una bogeria. Rèpliques i distàncies curtes per un i altre bàndol. La bona gestió de la banqueta ha permès que, poc a poc, l’UNES agafés un marge important de quatre punts i que ha ampliat a cinc (40-50), a falta de cinc minuts pel final. Una falta tècnica ha Cano ha donat ales als locals, però no ho aprofiten i el Barça fa un gran pas per a la permanència.

L’altre equip de Divisió d’Honor, d’aquesta jornada 8, el GAM Joventut ha claudicat davant el Fundación Grupo Norte (66-53). Els verd-i-negres han acusat el parcial de 23-6 del tercer quart, després que arribessin a la mitja part amb el triomf provisional, 24-25. I és que als badalonins els hi passat factura la fatiga acumulada i els val·lisoletans han sabut jugar les seves cartes per mantenir els punts casa.

A 1a Divisió B1, ple de derrotes
El CEM L’Hospitalet i CB Mifas Esplais han saldat la 6a jornada amb dues desfetes. Dues desfetes que els han condemnat ambdós. Als riberencs, perquè són cuers de la taula i els gironins, perquè han perdut el liderat que ostentaven fins a la data.

El CEM ha cedit com a visitant a la pista de l’Ademi Tenerife (50-36) i el Mifas a la del Salto Bera Bera (63-53). Aquesta ha estat la darrera jornada del 2010 i tant una com altra categoria tornarà a mitjans de gener del 2011.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies