La mallorquina, però amb llicència de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Úrsula Pueyo, va protagonitzar una actuació discreta en la darrera prova d’aquest 2010. Pueyo va prendre part de la segona prova de la Copa d’Europa duta a terme a Kuhtai (Àustria). L’esquiadora va completar tots els descensos, els dos gegants, la supercombinada, l’eslàlom i el supergegant.

La bona arrencada de la temporada sembla haver-se aturat a la Copa d’Europa. La setmana passada a Pitztal (Àustria) va acabar sisena en una seu que va patir massa les inclemències del temps i va suspendre vàries proves. En aquesta segona jornada, també a terres austríaques a Kuhtai, la balear va comptar com a millor resultat un sisè lloc en un dels gegants; en l’altre va ser vuitena.  

Pueyo  va assolir la setena posició en les altres tres modalitats. Ara arriben uns dies de descans per passar els Nadals amb la família i aprofitar per descansar i agafar moral de cara a la primera prova de la Copa del Món a Alta Terme (Itàlia) i cinc dies més tard se celebraran, també al mateix país, els campionats del món.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies