La Marató de TV3 fa desplegar tot el teixit organitzatiu de la FCEDF.

Aquest diumenge 19 se celebra La Marató de TV3 que està dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Des de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) es vol aprofitar aquest ocasió per difondre la filosofia de l’organisme mitjançant una eina tan bàsica i que tants bons resultats està donant com la promoció. La federació, a part, també contribuirà a recaptar recursos per a la iniciativa amb la venda de calendaris (4€).

Per tots els racons de Catalunya. La FCEDF ha dissenyat un programa d’activitats per diferents punts de la geografia catalana. Per començar, a Girona, al Passeig de Mar de Blanes des de les 10 i fins aproximadament les 15 s’hi faran actes de sensibilització, juntament amb la FCEPC i altres associacions. La boccia i l’slàlom seran les modalitats esportives que s’hi practicaran i en les que el públic podrà prendre-hi part.  

També al matí, però a Canet de Mar es farà una exhibició de bàsquet en cadira de rodes, una activitat que podran participar aquells que ho vulguin agafant una cadira i practicant el tir a cistella amb d’altres companys. El mateix es farà a Molins de Rei i a la tarda, a partir de les 17.30h, es repetirà l’activitat a Vacarisses, al Poliesportiu de la localitat vallesana.

Recaptació endegada   
Prèviament a la celebració de La Marató, des de la FCEDF ja s’ha treballat, col·laborat i participat en d’altres cites que han servit per recaptar diners. Els dies anteriors s’ha celebrat vàries trobades, per exemple, a Girona, divendres s’han organitzat xerrades i pràctiques a alumnes d’ESO i del Mòdul de Grau Mig sociosanitari.

A Barcelona, al barri de Gràcia, s’ha fet a principis de mes un paralímpic a l’escola al Poliesportiu Euròpolis. A Lleida, el dia 10 d’aquest mes, s’ha organitzat un acte per jugar al carrer anomenat ‘Juga a la plaça’, col·laborant amb l’Associació de Veïns La Balàfia. Totes aquestes iniciatives han servit i serviran per contribuir a ajudar La Marató de TV3 i difondre, una mica més, la tasca que des de ja fa molts anys desenvolupa aquesta federació.

Es tanquen les activitats avui dia de la Marató amb l'activitat de Molins (abaix a la foto) i la de Blanes que s'ha celebrat tot i la pluja.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies