L’esquiadora de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Úrsula Pueyo, va acabar en sisena posició en la primera prova de la Copa d’Europa. La mallorquina, amb fitxa catalana, només va poder completar el supergegant i és que les altres dues modalitats, eslàlom gegant i un eslàlom especial, es van haver de suspendre. El mal temps va ser la causa de la cancel·lació.

Una estrena, per tant, accidentada la d’aquesta Copa d’Europa i que només va permetre a Pueyo acabar la prova de supergegant amb un temps de 1’32”44. Una marca que li va valer una sisena plaça que va deixar amb ganes de més a la de la FCEDF. 

I ben aviat tindrà la seva oportunitat i és que a partir d’aquest i dijous i al llarg del cap de setmana a la ciutat austríaca de Küthai s’hi disputarà la segona cita del certamen continental.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies