La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FECDF) i en especial la disciplina esportiva de l’hoquei en cadira de rodes elèctriques està de dol per la mort de Nacho Ulzurrum. Ulzurrum va morir el passat divendres a l’edat de 28 anys. Aquest barceloní va destacar per la seva activitat, empenta i mai va trobar un impediment anar amb cadira de rodes des dels vuit anys.

Lligat a l’hoquei en cadira de rodes elèctriques, tant des de la vessant esportiva com tècnica. Un esport el qual dedicava part del seu temps lliure. Des de la FCEDF volem donar el condol a la família i amics per la seva marxa. Agrair-los haver pogut gaudir de la companyia, energia i estimació de Nacho Ulzurrum tot aquest temps.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies