Descripció:

El Ball en cadira de rodes és apte per atletes amb discapacitat física que estan afectats de les extremitats inferiors. Els balladors/es en cadira de rodes poden participar en l'anomenat estil combinat, ballant amb un/a parella sense discapacitat, o en la modalitat de parelles usuaris ambdós de cadira de rodes. Actualment la competció de Ball Esportiu es regula i organitza des de la Federació Catalana de Ball Esportiu.

 

Coordinador:

Departament Tècnic (direcciotecnica@esportadaptat.cat)

 

Normativa:

Consulta el reglament de Ball Esportiu

 

Calendari i Resultats:

En aquest enllaç podràs consultar el calendari i resultats de Ball Esportiu.

Per a més informació fer clic aquí .

 

Noticies:

Amb la col·laboració:

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies