L’entorn era l’idoni. L’escenari, també. I la televisió ho retransmetia en directe. El FC Barcelona-UNES Sant Feliu només havia de guanyar fer arrodonir la festa. Una festa que era el VII Torneig Seyart Ciutat de Cervera. Els blaugrana van disputar la 7a jornada a la capital de la Segarra, van canviar el parquet del pavelló Juan Carlos Navarro pel cerverí. I el canvi va anar molt bé, els catalans van aconseguir una balsàmica victòria contra el Clínicas Rincón Amivel. Un patit triomf per la mínima contra un rival directe en la lluita pel descens.

L’èxit va ser total. La participació de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) al certamen va resultar ser un èxit i és que més enllà del marcador, també es va començar a recollir fons per a La Marató de TV3 amb la venta de calendaris. En l’aspecte esportiu, els d’Osvaldo Misol van arrencar de forma extraordinària i amb dos grans primers quarts van ser els únics propietaris del matx, acabant amb sis punts de diferència.

D’aquesta manera, el Barça va trencar una dinàmica que arrossegava des de principi de curs, reaccionat a darrera hora. Aquesta vegada va saltar a la pista molt concentrat, però en un tercer parcial molt erràtic i un quintet malagueny que es va venir amunt. Els visitants van col·locar-se a dos punts i per encarar els últims deu minuts d’enfrontament amb cinc amunt, 26-31.

L’última màniga va resultar trepidant; en escassos tres minuts la renda andalusa s’havia fos. La bona defensa blaugrana i el poc encert del Clínicas va condemnar-los i van cedir per la mínima, 38-37.

L’altre conjunt català de la categoria, GAM Joventut, no va poder seguir les mateixes passes que l’UNES. Però és que el rival dels badalonins era da major nivell, el CD ONCE Andalucia (51-57). Un doble enfrontament catalano-andalús. Els visitants van ser millors i van gaudir de rendes, encara que no molt àmplies. Els verd-i-negres van patir les aturades del partit, que va frenar les bones intencions; encara que els amfitrions tampoc van poder desplegar-se amb comoditat.

Finalment, el favorit va saber conservar les diferències fins al darrer quart. Tanmateix, fins als últims minuts no es va veure clar que els triomf seria per als andalusos.

El Mifas, líder destacat
A la 1a Divisió B1 es produïa, a la cinquena jornada, el primer duel entre catalans de la categoria: CEM L’Hospitalet i CB Mifas Esplais. Els gironins van assaltar el pavelló riberenc i es van imposar en un distret partit que va acabar 40-46. Una victòria que deixa líder destacar el Mifas.     

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies