L’entitat Càritas Diocesana de Barcelona va presentar, a principis de mes, una iniciativa que ha endegat per aquestes dates: Campanya de Nadal 2010 Clubs amb Cor. L’objectiu d’aquesta idea solidària era, és i serà recollir aliments, material escolar i fons econòmics per donar un cop de mà a les persones que ho necessiten.
 
El mecanisme per col·laborar serà a partir del 16 de desembre amb l’organització  de diverses activitats dels clubs adherits aquesta campanya. Allà, es podran fer els donatius pertinents. 

L’acte de presentació va ser al ‘Tennis Museum’ de la Federació Catalana de Tennis (FCT) i va comptar amb la presència, entre d’altres, del president de la FCT, Francesc Orriols; el director tècnic de la FCT, Albert Costa, o l’extennista Àlex Corretja.     

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies