L’esquiadora mallorquina, però de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Úrsula Pueyo, debuta aquest cap de setmana a la Copa d’Europa. Pueyo s’estrenarà a Pitztal (Àustria), on es desenvoluparà la primera prova de la competició continental. Amb la moral alta i encara agafar el to, com és habitual en qualsevol inici de temporada, la cita arriba després que fa un parell de setmanes es va pengés una medalla de plata, a la prova internacional d’Holanda.

 
L’esquiadora, l’única de la disciplina de discapacitat físics de la federació dins l’equip espanyol, afrontarà tres mànigues. La cita inaugural de la Copa d’Europa constarà d’un eslàlom gegant, una prova supercombinada i un eslàlom especial.  

Sigui quin sigui el resultat a terres austríaques serà poc el temps que tindrà per pair-ho, ja que el següent cap de setmana també hi haurà concurs. La segona prova de la Copa d’Europa, al mateix país, a Kühtai.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies