Aquest divendres 3 de desembre està assenyalat a l'agenda de la Federació Catalana d'Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF). Com ve sent habitual en els últims anys es commemora el Dia Internacional de les persones amb discapacitat, impulsat pel conjunt de federacions (FECPC, FCDV i ACELL), i la FCEDF retrà un homenatge als seus esportistes i exesportistes. Una ofrena floral i breus parlaments al monument a l'esport per a discapacitats erigit a les "Llars Mundet" de Barcelona, bressol fa 50 anys del nostre esport. Cita especial enguany per ser reconeguts en el II Premi Valors en l'Esport Paralímpic.
L'esmentat monòlit, el nom del qual és 'Superació' defineix l'esperit dels que formen part d'aquestes grans famílies federatives, congrega els diferents representants. Entre ells, tradicionalment, el president de la Federació Espanyola d'Esports de persones amb Discapacitat Física (FEDDF), Juan Palau, o el seu homòleg de la catalana, Josep Lluís Amador, són uns fidels visitants.
 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies