Encara queda una setmana llarga per a que La Marató de TV3 se celebri, enguany està dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides, i la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) ja es prepara pel 19 de desembre participant i assistint al VII Torneig Seyart Ciutat de Cervera de bàsquet en cadira de rodes, que se celebrarà aquest dissabte 11 a la capital de la Segarra. El sostre està en 600 espectadors al Pavelló cerverí, que s’espera superar.

 
Un desig que té fonament. Varis són els motius. El matx serà de nivell, FC Barcelona UNES Sant Feliu i Clínica Rincon Amivel seran els protagonistes, un partit corresponent a la 7a jornada de Divisió d’Honor. Els blaugrana encara no han guanyat a la Lliga i aquest sembla el millor moment i escenari per fer-ho, a més, contra un rival directe per a la zona de perill. L’entrada serà gratuïta.

Si aquests al·licients no són prous. Hi ha més. Els assistents participaran en diferents sorteigs, els més menuts també tindrà la seva rifa amb participació prèvia al concurs de dibuix. Obsequis que provindran, una bona part, des de l’àrea social i de penyes del Barça. 

En aquest marc es podran fer les primeres donacions a La Marató i la FCEDF contribuirà amb, entre d’altres coses, els calendaris elaborats expressament per aquesta iniciativa de la televisió pública catalana. Com en tota jornada de caire festiu, hi haurà xocolatada per a tothom. Per últim, TV3 enregistrarà el partit per tal de fer un reportatge el dia de La Marató.        

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies