El FC Barcelona UNES Sant Feliu va ser el gran perjudicat de la jornada de bàsquet en cadira de rodes. Els blaugrana van caure a l’última posició de Divisió d’Honor després de cedir a Bilbao davant el Lagun Aro per un ajustat 66-65. Un matx que va comptar amb dues pròrrogues, a l’acabar amb empat a 54 al final del temps oficial. Les últimes decisions de l’àrbitre, molt protestades pels catalans, van condicionar el resultat final. Els altres catalans de la categoria, GAM Joventut (59-50), també va perdre, però a Vigo.


Barcelonins i bilbaïns eren, fins a la data, els dos únics equips que no sabien el que era guanyar i, per tant, es presagiava un matx equilibrat, disputat i amb molts nervis. Així va ser. L’UNES va ser millor en el primer quart, però les diferències eren mínimes. Les alternatives eren constants i a la mitja part, els locals dos punts amunt. A la represa, els nervis van apoderar-se dels dos quintets. No obstant això, Enric Sanz i l’australià Robinns mantenien en peu l’equip.

Al final, empat a 54 i en la primera pròrroga, el Barça es va posar per davant, semblava que s’emportaria el partit, però de nou igualada per tornar a disputar cinc minuts més. Els nervis a flor de pell, les defenses es van convertir en les protagonistes i en els últims segons, pilota en possessió pels bascos i el seu llançament, al límit de la botzina, no va entrar. El rebot va tornar a ser pels de casa i aquí es va donar la polèmica, ja que els visitants consideraven que no havia tocat el cercle i, per tant, possessió per al Barça i opció de triomf. Però tot el contrari. 66-65.

Els verd-i-negres, per la seva part, també van disputar un duel molt parell, però l’Aldasa Amfiv van comptar amb el seu favor un esplèndid Shawn Russell, que amb 29 punts es va posar el seu equip a les esquenes. Davant l’exhibició del local, els badalonins van estar subjectats per Fabián Castilla. Tot i no ser diferències molt altes, sí suficients mentre es conservessin amb el pas dels minuts i així va ser. Ja en el tercer parcial es va deixar entreveure el triomf gallec que es va confirmar al final.

A 1a Divisió B1, la victòria del CB Mifas-Esplais sobre l’OrtoIberica va catapultar els gironins a la primera plaça. Tanmateix, hi ha un empat a cinc punts entre Salto Bera Bera i Ademi Tenerife.    

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies