Del 25 al 28 de novembre a Eindhoven (Holanda) es va celebrar el Campionat d’Europa de piscina curta. I tal esdeveniment no va poder quedar-se sense la participació i espectacle de nedadors paralímpics. Així, la  Lliga Europea de Natació (LEN), el comitè organitzador, va convidar a un seguit de destacats esportistes, entre els quals, hi va haver dos de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF): Sarai Gascón (S9) i Jesús Collado (S9).

L’egarenca va ser la més destacada entre la delegació espanyola i és que a l’or i la plata va afegir-hi un nova plusmarca mundial en els 50 m. lliures. Gascón va xifrar la nova marca en 28”73, nou centèsimes millor que la russa Irina Grazhdanova, anterior propietària de la distància. Rècord, per tant, amb medalla d’or. 

Acte seguit, va arribar l’altra alegria, la plata. En els 100 m. lliures. La vallesana es va quedar molt a prop de repetir primera plaça. La barcelonina, Esther Morales, va ser deu dècimes més ràpida (1’02”69 contra 1’02”79). Per últim, Collado no va poder accedir a les finals.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies