L’esquiadora Úrsula Pueyo s’ha penjat una plata en la primera prova de la temporada d’esquí alpí. Una cita inaugural que s’ha celebrat, aquest cap de setmana, a la pista indoor de SnowWorld Landgraaf (Holanda). La mallorquina, però de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF). El gran resultat de Pueyo li ha valgut comença ben amunt al rànquing internacional. 


L’esquiadora ha completat dos eslàloms sobre les instal·lacions holandeses amb un temps total 1’35”30 (1’01”22 i 34”08 les dues mànigues). Només la local, Anna Jochemsen, va ser millor que la de la federació. Aquest resultat li dóna ales i moral de cara a una campanya farcida de competicions internacionals. Ja al desembre, les dues primeres etapes de la Copa d’Europa i al gener el Campionat del Món a Itàlia.

A Landgraaf s’hi ha aplegat quasi una seixantena d’esportistes, barrejats entre discapacitats físics i visuals, de nou països de tot el món.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies