La disputa, aquest cap de setmana, de la Lliga Catalana de tir amb arc en sala va deixar com a conclusió la bona progressió de Jesús Valladolid. La competició es va dividir en dues localitats, Figueres i Torrefarrera. A l’Empordà, Valladolid va ser el més destacat dels arquers de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), en una jornada marcada pels problemes de material esportiu.

 
Valladolid
va acabar quart amb 524 punts (266/258). Una posició a la general i que a la Lliga Catalana li valia el cinquè lloc. Una bona imatge la que va oferir l’arquer i és que enguany s’està consolidant per entrar a l’equip espanyol paralímpic. Tot depèn si manté aquest nivell regularment.

La resta de competidors van ser Sergio Llamas, que va acabar novè amb 455 punts (246/229). Agustín Cubero, amb problemes amb el material, va assolir 312 punts (134/178). Per últim, Marta Alarcón va abandonar per també problemes amb el material, quan havia disputat la primera sèrie i sumava 98 punts.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies