La Diputació de Barcelona ha creat a la  Casanova de l’Obac, dins el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, ubicat entre les províncies del Vallès Oriental i el Bages, un petit itinerari  adaptat per a ciclistes, atletes i aficionats a la natura. El nou recorregut, a part també compta un petit tram asfaltat de 800 metres que va des de l’esmentada Casanova i fins a la Casavell de l’Obac. Des de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FECDF) hem volgut provar aquest nou espai.


Tres membres de la federació s’han aventurat a tastar aquest nou camí que la Diputació ha posat i, a més, per tal de fer el itinerari es disposa de tres terceres rodes i dues handbikes de forma totalment gratuïta.
 

La Casanova de l’Obac és una antic mas vinícola de tres plantes i que s’ha rehabilitat per a diversos usos per part de la Diputació de Barcelona. Compta amb una sala d’exposició i espais per a desenvolupament de programes de lleure, educació ambiental i per a seminaris així com reunions de treball.

    

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies