L’atleta en cadira de rodes del CA Vic, Roger Puigbó, va consolidar-se com el millor a la muntanya de Montjuïc de Barcelona. Aquest passat cap de setmana, a la ciutat comtal, es va celebrar la 87a edició de la Jean Bouin – Gran Premi Expofinques. La prova més antiga del calendari de l’atletisme i que va tornar a ser un èxit de participació i de cartell d’atletes. La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) no va faltar a la cita en la categoria de cadira rodes, el Trofeu Reina Sofía, en la que Puigbó va tornar a brillar, per novè any consecutiu i va afegir el dotzè trofeu a les seves vitrines.

Tot i l’escassa participació, només tres inscrits en la disciplina, a part del vilatortí, van prendre-hi part Jordi Madera i Joan Saló. El duel, l’espectacle el van posar l’osonenc i el vallesà. Ambdós ja es van desmarcar des de bon inici del debutant Saló. Finalment, només tres segons van separar un i altre. El del CA Vic va aturar el cronòmetre en 12’28” i el de l’AE Blanc i Blau, tres segons més tard, 12’31”. Per últim, Saló va marcar 20’01”.

El triomf li va servir a Puigbó per rebre la seva quarta sopera. Un guardó que només atorguen aquells que guanyen durant tres edicions consecutives la Jean Bouin Trofeu Reina Sofía. El recorregut de la cursa va ser de 4.650 metres, amb sortida a l’Avinguda Rius i Taulet i arribada a l’Avinguda Maria Cristina, fent una volta per la muntanya màgica barcelonina.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies