Els darrers dies la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) està d’enhorabona i és que aquests darrers dies ha aconseguit dos premis a nivell individual dels seus representats. El vicepresident de la federació, Josep Giménez,va rebre el reconeixement de l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport (ACDE) el passat divendres 19 de novembre a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona.
Giménez
va ser reconegut en el premi de dirigent de federació. Va formar part dels sis premiats d’aquesta categoria entre els quals també s’hi trobava, entre d’altres, el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Àngel Viladoms, o la tresorera de la Federació Catalana de Tennis de Taula, Montserrat Jiménez. 

Aquest reconeixement pertanyia a un més de la trentena que es van repartir com dirigents de club, exdirigent de federació o premis centenaris. Malauradament, el nostre vicepresident de la FCEDF no va poder assistir per motius personals i esperem que aquest guardó li doni ànims i empenta.   

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies