Després d’una setmana de descans de competició nacional de bàsquet en cadira de rodes es reprenia la marxa. Però aquesta aturada no va acabar de caure bé entre els equips catalans i és que GAM Joventut, FC Barcelona UNES Sant Feliu i CEM L’Hospitalet van cedir en els seus respectius compromisos. Tanmateix, els marcadors adversos no alteraven les seves posicions a la classificació.

Els verd-i-negres rebien al CD Fundosa ONCE, un dels grans de la categoria, de Divisió d’Honor. I sabien que la victòria passava per rallar a la perfecció i quasi aconsegueixen. Les faltes personals van acabar condemnant els de Fabian Castilla que malgrat enfrontar-se amb un quintet més expert va tractar-lo de tu a tu. L’arrencada dels badalonins va ser explosiva i es van posar per davant. Només van anotar sis punts els madrilenys en el primer quart.

En el segon van canviar les coses i el Fundosa va reaccionar per comandar el partit en el seu equador, 27-34. El líder demostrava la seva condició i el perquè de la seva imbatibilitat, una superioritat que va continuar en el tercer parcial. En canvi, en el quart les coses es van equilibrar, el GAM va posar-se a la feina i poc a poc va anar retallant diferències fins que a cinc minuts del final va cobrar tota l’emoció. 12 punts es van reduir a sis, a falta de dos minuts (58-64), però els tirs lliures van condicionar la reacció  dels locals i els visitants van respirar amb un triomf que van veure perillar.

El Barça, que també va jugar a casa, al Pavelló Juan Carlos Navarro, no va poder amb un Fundación Grupo Norte (67-87) tocat per les lesions. I és que només van jugar set jugadors del quadre de Valladolid, pels catorze dels catalans. Només el flamant fixatge australià, Robinns va donar la cara amb els seus triples i els 25 punts finals. El partit va tenir poca història, els amfitrions van oferir poca resistència, sobretot en la primera i darrera màniga, on la desavantatge va ser de 19 punts.

En canvi, els quarts entremitjos van ser més aviat igualats, en els que l’encert anotador va ser més equitatiu i les defenses poca oposició van oferir als bons atacs catalans i castellans. Però, tot i així, de nou, les rendes aconseguides al principi van tornar a condemnar l’UNES Sant Feliu que ocupa l’última plaça de la lliga, juntament amb el Lagun Aro de Bilbao. Els dos únics equips que encara no han guanyat i que, curiosament, es veuran les cares el pròxim cap de setmana.

Per últim, el CEM L’Hospitalet va rebre la visita del Bera Bera i tot i la intensitat va acabar caient a les seves mans, 43-49. Un ajustat marcador i que, malgrat tot, deixa als riberencs al més alt de la classificació de la 1a Divisió B1, Un posició provisional, ja que el Mifas i precisament el Bera Bera només van disputar dos partits de les tres jornades ja en concurs. 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies