Aquest passat cap de setmana serà recordat en el temps per un moment històric. La creació de la secció de bàsquet en cadira de rodes del CB Alisos ha vist la llum. L’entitat barcelonina, després de sol·licitar durant l’estiu a la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) la fundació d’aquesta secció, ha estat la protagonista d’aquests dies.  El quadre del barri de Sant Martí ha comptat amb una plantilla d’aquelles anomenada compensada, veterania i joventut. Talent i experiència. Fins i tot jugadors que havien deixat la pràctica d’aquesta modalitat esportiva s’han tornat a vestir de curt. Tots dirigits per un expert, Òscar Trigo, l’actual seleccionador català. 

El debut del Alisos ha estat contra un bon conjunt i, de fet, el partit així s’ha demostrat. El CB Mifas Esplais ha estat l’equip que ha rebut el quintet de la ciutat comtal en la segona jornada de la Lliga Catalana. El resultat ha estat el de menys en aquest dia, però els gironins han vençut per 50-36.

Tot i el marcador tan ampli per als locals, el matx ha resultat entretingut i disputat en els tres primers parcials. Amb més domini local i lleuger mandat al marcador, l’Alisos ha entrat en l’últim tram d’enfrontament amb opcions i el públic ha agraït el bon espectacle vist amb aplaudiments pel que han presenciat al Pavelló Poliesportiu de Castelló d’Empúries

L’altre partit d’aquesta segona jornada l’han protagonitzat CE Costa Daurada i CEM L’Hospitalet. Els del Baix Camp han rebut els riberencs i, després del seu anunci de renunciar a jugar a les competicions estatals, no han acusat aquest fet i s’han apuntat el triomf per 60-35. Amb aquest marcador la Lliga Catalana queda més igualada que mai; només el Mifas està destacat amb dos triomfs, hospitalencs i reusencs empaten amb una victòria, mentre que UNES Sant Feliu i CB Alisos, encara no han sumat cap triomf.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies