Aquest cap de setmana es posa en marxa una de les disciplines esportives amb més tradició i de les més llorejades en la història de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), la natació. La Lliga Catalana, que enguany s’anomena Jornades de Natació, obre el teló a Badalona.

 

A la cita hi acudiran una barreja important de nedadors, de veterans a novells; de promeses a consagrats i d’altres que s’estrenaran aquesta temporada en aquest certamen. 

La natació autonòmica comença les primeres passes en un curs que comptarà amb quatre aturades de les Jornades de Natació, la següent després de Badalona serà al gener del 2011, a part dels dos Campionats de Catalunya i uns altres tants d’Espanya

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies