Aquest passat cap de setmana a les pistes municipals de les Basses de la capital del Segrià van ser l’escenari de la IX Jornada de miniatletisme. Més de 700 escolars, entre 6 i 10 anys de 24 centres educatius, van prendre part d’aquesta iniciativa. Una iniciativa de la qual la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) va contribuir-hi, per primera vegada, des del seu departament de promoció.


Entre les diferents activitats programades hi va haver una de la federació, una cursa de relleus amb cadira de rodes. Una manera pràctica, però a la vegada divertida per ensenyar i fer allò que tan s’anomena i es menciona, posar-se en la pell de l’altre. Els monitors i representants de la FCEDF van ser Paco Ordoño i Núria Dalmau.

Les jornades de miniatletisme és un projecte per tal que aquests estudiants s’inicien a una disciplina esportiva com l’atletisme que aplega vàries modalitats com ara els salts, les curses o els llançaments. Des de fa uns anys sempre compta amb molt seguiment i una molt bona resposta de participació. Enguany la FCEDF hi ha aportat el seu gra de sorra.    

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies