Jordi Morales i Bilal el Baqqali, de categoria de peu i cadira respectivament, ja han començat la seva participació al Campionat del món de tennis taula per a discapacitats. Els dos palistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) han obert el joc en la primera de les tres cites de la competició, l’open. Tot i no obtenir bons resultats, el més positiu ha estat haver-se posat a jugar.


Morales
ha caigut a setzens de final, mentre que Baqqali a la primera ronda. El primer ha guanyat dos partits; el primer davant el txec Daniel Horut per 3-2 i després contra el malaia Zhi Liang Koh, pel mateix resultat. En la següent ronda, que l’hagués permès lluitar per estar entre els vuit millors, ha cedit davant el xinès Lin Ma per un rotund 3-0. De fet, l’asiàtic, finalment, ha aconseguit arribar a la final, però el company de l’expedició espanyola de Morales, el granadí José Manuel Ruiz, l’ha vençut per 3-1.

Baqqali, per la seva part, ha caigut a les primeres de canvi. El del CDM San Rafael ha perdut davant el suec Alexander Ohgren per 3-1 en el primer partit de l’open.   

La competició de peu ha barrejat a tots els participants, sense distinció de classe de cada palista ni, per tant, el grau de discapacitat dels mateixos. El mateix cas s’ha donat la modalitat de cadira. No obstant això, uns i altres han competit per separat. Aquest divendres ja s’ha posat en marxa el joc individual, que clourà aquest diumenge. I donarà pas al d’equips.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies