Des d’aquest dimecres es posa en marxa, a Gwangju (Corea del Sud), el Campionat del Món de tennis taula per a discapacitats. I el concurs de membres de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) no podien faltar a la cita mundial. En la classe 5 està Bilal El Baqqali i en la classe Jordi Morales. Dos dels millors palistes no només de Catalunya sinó d’Espanya. Precisament, l’expedició estarà formada, a part dels dos catalans, per cinc esportistes mes que provaran de portar metalls el 3 de novembre, dia que es posa punt i final a la competició.   


El Campionat del Món arriba en el millor per als dos catalans i és que el nivell d’un i altre passa per la millor fase i això s’espera que es tradueixi en resultats. Baqqali, en cadira, de fet serà l’únic representant del combinat espanyol en aquesta modalitat a Corea del Sud, i Morales, en peu, jugaran per una medalla. En el cas del primer només en categoria individual, mentre que el segon ho farà tan en individual com per equips.

Depenent del seu rànquing mundial s’ubicaran en un o altre grup, format per tres o quatre jugadors més. La competició arrencarà amb la modalitat open, dividits en cadira i de peu, sense tenir en compte la discapacitat i sota el sistema de joc del KO. Aquest dijous 28 ja entrarà en escena la competició individual fins diumenge. Per últim, ja els dies 1 i 2 de novembre es clourà amb el concurs per equips.

Morales compta amb l’experiència de venir amb una medalla d’or en conjunts, fent parella amb el sevillà Àlvaro Valera. El Campionat del Món comptarà amb representants de diferents països en un certamen que organitza el Comitè Paralímpic Internacional de Tennis Taula i el Comitè Paralímpic Coreà.     

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies