El FC Barcelona-UNES Sant Feliu segueix patint els mals de la passada temporada, que els va conduir a salvar-se en la recta final. Aquest curs, sembla que continuen les mateixes passes, en els partits van de menys a més i ho acaben acusant. Aquesta vegada el rival era un GAM Joventut que compta amb una plantilla molt reduïda. El derbi català de Divisió d’Honor se’l va apuntar el quadre badaloní per la seva regularitat al llarg de tot el matx (62-70). 
 

El debut al Pavelló Juan Carles Navarro dels blaugrana no va ser l’idoni. L’atzar va voler que blaugranes i verd-i-negres es veiessin les cares en l’estrena al camp barcelonista (2a jornada). Tot i comptar amb l’afició al seu costat, el quintet local va arrencar molt fred i el GAM va treure’n profit, gràcies a una gran defensa i a l’encert a cistella. Parcial de 0-10 en cinc minuts mal comptats d’inici. Tot i així, el d’Osvaldo Misol van redreçar al rumb al final del primer quart, 13-18.  

Poc a poc, els amfitrions anaven ressorgint, mentre que el GAM Joventut no alterava la seva intensitat de joc. Tot plegat va provocar que al descans, els visitants estiguessin un amunt (30-31). A la represa, igual que en el tret de sortida, el Barça va perdre l’electricitat i els badalonins seguien sense rebaixar les seves pretensions. Més o menys, conservaven les estadístiques de tir i de rebot, tant ofensiu com defensiu.   

Una marxa, no molt accelerada, però que els permetia estar tranquils manant al marcador i tenint controlat el partit. En la recta final, els verd-i-negres es van carregar de faltes i van obrir l’esperança per als de casa. Finalment, però, el temps va caure sobre els blaugrana i els dos primers punts al caseller del GAM. La pròxima jornada, l’UNES torna a jugar davant els seus contra CID Casa Murcia Getafe, igual que el Joventut, però davant el Mideba Extremadura.      

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies