Era l’únic català i representant de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), AMB Barberà, al VI Campionat d’Espanya d’hoquei en cadira de rodes elèctriques, disputat a la localitat murciana de San Pedro del Pinatar aquest cap de setmana. La igualtat i les opcions de triomf estaven repartides, a parts iguals, entre tots els participants, però els vallesans van estar un graó per sobre per adjudicar-se la victòria final. 


La competició es va resoldre en el partit que va enfrontar catalans amb el Club Patí Alcobendas de Madrid. El resultat final va ser 1-12 favorable als nostres vallesans. Amb la qual cosa, l’AMB es proclamava campió de l’edició 2010.
 

El lliurament de trofeus es va fer amb la presència de la vicepresidenta tercera de la Federació Espanyola d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FEDDF), Sofia Balsalobre; la vicepresidenta de la Federació Murciana de d’Esports de persones amb Discapacitat Física, Alícia Bermúdez, i el Director Esportiu de l’Ajuntament de San Pedro de Pinatar, José Ramón. 

La bona actuació global del quadre català va tenir la seva traducció en els premis individuals, millor jugador del campionat per a Javi Gonzàlez i millor porter per a Charo Rosado. A part el seu rival a la final es va endur els guardons a millor jugador reveleció, Raúl Hernández, i amb més fair play, Sara Granada.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies