El Joventut GAM de Badalona i el FC Barcelona – UNES Sant Feliu de Llobregat van encetar la seva participació a la màxima categoria del bàsquet en cadira de rodes espanyol, la Divisió d’Honor, amb derrota. Els badalonins a casa contra un Clínicas Rincón Amivel (55-66) que es va prendre la revenja de fa dues temporades, en la que els catalans els van prendre l’ascens als malaguenys a Divisió d’Honor. Els blaugrana, per la seva part, lluny del Pavelló Joan Carles Navarro van caure contra Las Palmas de Gran Canària BSR per 62-46.
 

Els verd-i-negres van signar un gran partit i van oferir un gran espectacle tant un com l’altre conjunt. No obstant això, els locals tan sols van presentar oposició en el segon quart, però ni així van poder capgirar el marcador, 31-32. En el tercer quart, les alternatives van ser constants, però els andalusos van afegir cinc punts més a la renda.

En el darrer quart s’obria l’esperança de remuntada amfitriona, tanmateix, els de Fabian Castilla es van carregar de personals i la pèrdua de jugadors valuosos per la cinquena personal, sumat als tirs lliures anotats, aplanaven el camí del triomf als visitants.

A les Illes Canàries, el panorama va ser molt diferent. Els blaugrana van mostrar-se molt erràtics en el llançament. Un fet que afegit al mínim encert dels canaris els va donar avantatges que els van permetre tenir un matx molt plàcid. Com a demostració, els barcelonistes tan sols van anotar 19 punts a l’equador de l’enfrontament.

A la represa, però, els catalans van millorar l’encert anotador, tot i que la diferència a reduir oscil·lava entre els 17 i 19 punts, el temps apressava i els blaugrana mai van poder acostar-se als canaris, que van assegurar el marcador i els punts.

Aquest resultats deixen als dos representants catalans al fons de la classificació, tot i així, cal tenir en compte que el curs s’ha posat en marxa i que hi ha temps per redreçar la situació. Sense anat més lluny, la pròxima jornada, el cap de setmana, duel català. A la pista del Barça UNES Sant Feliu. Blaugranes i verd-i-negres cercaran el primer triomf.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies