La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) ja fa 40 anys que es va posar en marxa. Un temps suficient com per haver viscut moments memorables, records inesborrables, dates imprescindibles i d’altres efemèrides que quedaran per als anals de la història. Doncs, aquest diumenge, dia 17 d’octubre, a les 8.10h del matí es reuneixen aquests ingredients. I és que una desena d’esportistes d’aquest ens federatiu participaran a la triatló de Barcelona 2010, la Garmin Barcelona Triathlon ‘10.   

La platja de la Mar Bella de la ciutat comtal serà l’escenari sobre el qual transcorrerà la majoria de la competició. Els esportistes de la FCEDF prendran part en la categoria Sprint, sent més representativa la participació en l’apartat per equips. A individual, Francesc Solà, en cadira de rodes, farà els 750 metres de natació, el 20 quilòmetres de ciclisme i els 5 d’atletisme.

En quant a equips, s’han dividit en tres grups; a l’A, Jesús Collado disputarà el primer segment, el de natació (750 m.). Continuarà Alejandro Flores sobre les dues rodes amb la vintena de quilòmetres i acabarà Abderraman Khamouch amb els 5 quilòmetres de cursa a peu. En el B, obrirà el foc Sarai Gascón nedant, seguirà Rafa Botello amb la handbike i, per últim, Ivan Homapera. En el darrer, el C, s’hi apleguen Jose Antonio Marí pel primer sector, en handbike Alain Fuentes i Joan Saló farà l’última part a peu.

Totes les transicions es faran sobre el camp de futbol del Agapito, al costat del Poliesportiu de la Mar Bella, tot just on fa uns dies es  va disputar una nova edició del Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes. La màniga de natació partirà des de la platja de la Nova Mar Bella mar endins per retornar i agafar la bicicleta al camp de l’Agapito. En aquest segona secció, la de ciclisme, es voltarà fins a la Nova Icària per tornar marxa enrere fins a al carrer Selva de Mar i pujar a la Diagonal, des de les Glòries i fins a Diagonal Mar per tornar al camp d’Agapito (es faran dues voltes sobre aquest traçat).

Per últim, la cursa d’atletisme recorrerà l’Avinguda Litoral i al Port Olímpic, al carrer Marina, farà mitja volta per tornar al camp base i lloc de totes les transicions.

La triatló de Barcelona és una competició que es consolida any rere any i mostra el creixement d’aquesta modalitat esportiva entre la gent. Doncs, el certamen de la capital catalana ja és el més important que se celebra a tot Espanya i un dels cinc millors de tot el planeta. Més de 5.000 participants seran la xifra que aquest diumenge estaran a punt per completar els tres circuits.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies