La selecció catalana era la gran favorita per al triomf final al VIII Campionat d’Espanya de tennis en cadira de rodes de seleccions autonòmiques. Però, el passat cap de setmana a les instal·lacions del CDM Las Norias de Logronyo, Catalunya va acusar la falta del número u del rànquing estatal, Quico Tur, i va cedir el títol. Però no només el primer lloc sinó l’hegemonia també es va veure truncada, ja que el combinat català havia guanyat totes sis de les set edicions disputades abans de la celebració a la ciutat riojana.  

La formació catalana va estar formada, finalment, per José Luis Montoya i Cristian Mira i amb la tècnica Marina Bronchales. Tot i que Tur estava en la llista inicial, un problema burocràtic li va impedir saltar a la pista. Tot plegat va arrossegar Catalunya fins a la tercera posició, que es va imposar Euskadi per 2-1 en la final de consolació.

Madrid va ser el vencedor i pel camí, a semifinals, es va desfer de Catalunya per un contundent 3-0. El mateix resultat que va obtenir el subcampió, de nou, Galícia, però contra els bascos. Els madrilenys van vèncer per 2-1 als gallecs, que es tornen a quedar a les portes del títol.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies