El pavelló polivalent de l’Estartit va ser l’escenari el passat dissabte de la I Trobada Internacional entre Catalunya i l’illa de Sardenya en tir olímpic. Els catalans van oferir un gran nivell i van deixar el títol a casa, a l’espera que l’any vinent es pugui fer la tornada al illot italià. Tant en categoria individual com per equips i en les modalitats de pistola i carrabina pneumàtiques, l’equip català va ser el millor.  

En l’apartat individual de pistola, Tomàs Ortega es va imposar, per davant del seu company, Miquel Esparch. Tot i així, el sard Antonio Murgia es va quedar a 16 i 19 punts respectivament. En una competició molt igualada. No va ser així en carrabina, també individual, Miquel Orobitg va assegurar el triomf tan sols un punt per sobre d’Antonello Carrucci i és la competència van ser entre aquests dos tiradors. Roberto Cherchi va quedar a més de 20 punts. En l’apartat col·lectiu, aquests bons resultats li van donar a Catalunya el títol per equips.    
 

Una desena de participants van prendre part de la competició a la localitat empordanesa, que va organitzar l’Associació de Tir Olímpic Medes Montgrí i la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF). Entre algunes de les personalitat presents durant el certamen inaugural i el lliurament de trofeus van ser el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, Benet Amat; el president del Consell Municipal de l'Estartit, Eduard Vila; el també president de la Unnió Italiana de Tiro a Segno de Sardegna, Leonardo Addis; el del club organitzador,  Josep Puig, i el secretaria tècnic de la FCEDF, Domingo Parejo.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies