Des del passat divendres la relació entre la Federació Catalans de Ball Esportiu i la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) s’ha formalitzat. Tot i que fa temps de la bona entesa entre ambdós organismes, ara ho han plasmat en un conveni que serveix per marcar un pla d’actuació conjunt i de col·laboració. A la sala Pierre de Coubertin del Museu Melcior i Colet de Barcelona, el president de la FCEDF, Josep Lluís Amador, i el seu homòleg, Sebastià Sendrós, han segellat aquest acord amb la seva firma. 


Aquest conveni servirà per difondre la modalitat esportiva del ball en cadira de rodes. De la mateixa manera que també es formaran a tècnics i esportistes i que portarà la creació d’un protocol.

Cal recordar que en una entrevista a la plana de la federació Amador ja va destacar la importància i explicava el naixement d’aquesta relació amb la FCBE. Dies després d’aquesta entrevista, la relació s’ha fet pública i, en breu, sorgiran les primeres organitzacions conjuntes entre els dos ens federatius. Tal com va dir el president de la FCEDF són “un gran espectacle”.    

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies