La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) fa les maletes. El 17è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – 16è Trofeu Joan Palau i Francàs canvia de casa i aquest any se celebra aquest cap de setmana al Complex Esportiu Municipal de la Mar Bella, després de moltes edicions fent-ho al Poliesportiu Municipal de l’Espanya Industrial. Un trasllat que s’espera no alteri el rendiment dels participants ni l’afluència de públic.

Uns participants entre els quals hi haurà una cara coneguda i que ja sap el que és aixecar el títol: el Santa Lucia Sport Roma. Els italians van imposar-se fa dos anys en una trepidant competició que es va decidir en el darrer partit. La selecció catalana i Santa Lucia optaven al triomf final, el vencedor seria el campió. Els romans van desfer-se dels catalans per 61-50. Bona oportunitat per a que Catalunya els torni la moneda.

A part d’italians i la selecció catalana, en la que, per cert, Òscar Trigo estrenarà el seu càrrec de seleccionador, també hi haurà dos conjunts més, el CAI Saragossa, quadre que el curs passat militava a Divisió d’Honor amb GAM Joventut i FC Barcelona – UNES Sant Feliu, amb aquest va mantenir un gran pols per a la permanència, i, per últim, el Josen d’Israel.

El format de competició serà idèntic al dels darrers anys, una lligueta de tots contra tots. Dissabte concentrarà el major gruix de partits, quatre. A partir de les 10h i fins a les 14h, els dos primers enfrontaments. I, a la tarda, de les 16h fins a les 20h, els dos últims. Diumenge, de ben segur, es decidirà el campió amb dos partits de 10h a 12h i des d’aquest hora fins a les 14h. A partir de les 13.30h lliurament de premis. Encara no s’ha fet el sorteig i aparellament d’equips. Un sorteig que es durà a terme aquest divendres amb els capitans dels respectius equips.

Una de les preocupacions d’aquest Ciutat de Barcelona està en l’afluència de públic. Aquest cap de setmana coincideix amb la Festa al Cel, una actuació espectacular d’avions fent virolles a l’aire, i sempre arrossega molts seguidors i s’està expectant per les conseqüències que pugui causar en el desenvolupament de la competició. Tot i així, els accessos per organitzadors i participants estan garantits així com l’aparcament.   

El 17è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – 16è Trofeu Joan Palau i Francàs està organitzat per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) i compta amb la col·laboració de l’Obra Social ‘la Caixa’, la ‘Fundación Privada Carme y Mª José Godó’, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), la Diputació de Barcelona, l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona i la Secretaria General de l’Esport.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies