El passat cap de setmana es va celebrar la 83a edició de la Travessia al Port de Barcelona i que també disputava la 28a en categoria de persones discapacitades. I van ser molts els nedadors d’aquesta federació que van participar-hi. Però per sobre de tots va brillar Sarai Gascón. L’egarenca va mostrar-se molt superior a les seves rivals.  

Gascón va aturar el cronòmetre en 4’50”, 58 segons després va acabar la prova Beatriz Àlvarez i a quasi tres minuts Anna Maria Montero. En categoria masculina, el triomf va ser per a un nedador del Handisport Oviedo, Enrique Floriano. Per darrera va quedar José Antonio Mari, company d’equip de Sarai Gascón, el CN Terrassa. I va ser el millor dels representants de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) a la mítica prova. 

Malauradament, no es va produir la fotografia de l’any passat en la que els dos vallesans van guanyar la 82a edició. En total van prendre-hi part en aquesta modalitat 25 nedadors, 19 en homes i sis en dones. Tots van haver de disputar 400 metres en la zona del Maremàgnum. 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies