Les empreses responsables de les infraestructures ferroviàries espanyoles, Adif i Renfe, han engegat un servei destinat a viatgers amb mobilitat reduïda o

discapacitat. Aquesta nova prestació, anomenada Atendo, pretén atendre i assistir aquest col·lectiu, és a dir, una atenció personalitzada. Facilita els accessos aquest tipus de persones, així com el trànsit per l’estació.  
El servei Atendo es pot demanar en el mateix moment de la compra de bitllets, via telèfon (902.24.05.05) o omplint una sol·licitud. De totes maneres, ja hi ha estacions que compten amb el servei Atendo a les seves instal·lacions. Amb aquesta iniciativa s’obre camí i es van superant les famoses barreres arquitectòniques per a l’adaptació d’un grup de gent amb dificultats per fer vida normal.
 Per a més informació o descarregar la guia del servei Atendo, feu un clic al següent enllaç:

http://www.adif.es/es_ES/infraestructuras/accesibilidad_estaciones/guia_de_servicios_ferroviarios.shtml   
  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies