El regatista Miki Gómez tenia el Campionat d’Espanya de la classe 2.4mR a tocar. El triomf en la primera de les dues proves que es composava el certamen, disputat  a Cervera de Buitrago (Madrid) a mitjans de setembre, el deixava en molt bon lloc per alçar-se amb el triomf final. Un somni que va agafar forma poc a poc, amb la retirada de l’actual campió Rafa Andarias. I que al final va fer-se realitat. El segon lloc a la general en la darrera prova, organitzada a Melilla, li va donar el guardó. L’altra català en concurs, Paco Llobet, va posar la cirereta al pastís i va penjar-se el bronze. Una gran jornada per als esportistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF).   

Gómez  ho tenia tot de cara per guanyar. Depenia d’ell mateix. El càntabre Emilio Fernández li va posar les coses difícils i és que ell era l’únic que podia arrabassar-li el títol. Fernández va emportar-se el triomf en la primera i segona jornada, però el del CN L’Escala va quedar-se enganxat a ell com una paparra a la taula classificatòria i no li va permetre que donés la sorpresa. Tercer i segon respectivament.

Però l’alegria va continuar dos graons més a baix del podi. Gómez va estar acompanyat del seu company, Paco Llobet. El del CN Arenys va mantenir un gran duel i sabia que el quart lloc assolit a Madrid li obria les portes del podi a Melilla. Així va ser. La competència amb el madrileny Àlvarez per entrar entre els tres millors va fer del certamen un espectacle, ja que Gómez i Llobet pel títol i Llobet i Àlvarez pel podi així ho demostraven.  

En la primera jornada, les opcions s’escurçaven, el quart lloc i el segon del madrileny, el seu màxim rival, l’allunyaven un pèl. Però va ser a la segona on el d’Arenys va mostrar el seu nivell i la tercera plaça li va valer el darrer calaix del podi. Igual que al navarclí, Llobet va treure profit de la baixa d’Andarias.

Com a anècdota, per sort es pot qualificar d’aquest tipus, perquè no hi va haver conseqüències, els dos regatistes de la federació van patir un incident sense conseqüències personals i esportives. Gómez va topar amb Llobet en la darrera regata de la primera jornada quan el ja campió d’Espanya era tercer i el del CN Arenys quart. Un possible babor-estribor que no va arribar a sala de protestes.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies