El regatista de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Miki Gómez, es va apuntar la primera prova de les dues que es composa el Campionat d’Espanya de la classe 2.4mR. Un altre català a la competició, disputada aquest cap de setmana a Cervera de Buitrago (Madrid), Paco Llobet, va acabar quart.
  

El certamen, denominat el II Trofeu Aigua Dolça Canal Isabel II, tan sols va comptar amb la disputa d’una jornada, la primera i és que a la segona, per falta de vent, va obligar a l’organització a donar per vàlids els resultats del primer dia. Aquí va ser on Gómez va fer bo el seu rendiment i és que les dues victòries parcials en la primera i segona regata el van distanciar molt dels seus rivals.  

Tot i el triomf del càntabre Emilio Gómez a la segona regata, la contundència d’actuació en l’última mànega del navarclí va assegurar-lo la primera plaça. Per la seva part, el del CN Arenys de Mar va començar col·locant-se entre els tres millors, però mentre es consumia la competició va anar endarrerint llocs. Malgrat tot va acabar en una meritòria quarta posició que encara li manté opcions d’escalar posicions de cara a la segona prova, que se celebrarà el primer cap de setmana d’octubre a Melilla.   

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies