El powerlifting estatal va posar punt i final a la temporada. La quarta prova del Campionat d’Espanya, celebrada el passat cap de setmana a Oviedo, va deixar en molt bon lloc a dos dels tres representats de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Montse Alcoba i Alfonso Romero. Tant l’un com l’altre van acabar subcampions, a més, ella va deixar un rècord d’Espanya en la seva categoria (fins a 75 kg). L’altre català en concurs, Javier Lafuente, va aconseguir la sisena plaça i la segona en la seva categoria de menys de 100 kg. 

Alcoba va posar un nou record al seu palmarès a l’aixecar, a la primera, 90 kg. Romero va arriscar i fins a l’últim intent no va alçar 170 kg que li van valer el primer lloc de la seva categoria, la de més de 100 kg, i la segona plaça en l’absolut.

La pròxima cita d’aquesta modalitat esportiva no arribarà fins al novembre amb la disputa de l’Open Internacional de Tenerife. La primera edició que tindrà lloc, concretament, a La Laguna. De les quatre proves que s’ha composat el Campionat d’Espanya enguany, una va tenir lloc a Catalunya. Els III Jocs Catalans van ser el paraigües on es va dur a terme la segona de les quatre proves del certamen.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies