Encara resten dues setmanes per a la celebració del XVII Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – XVI Trofeu Joan Palau i Francàs de bàsquet en cadira de rodes, que enguany torna a les seves dates tradicionals, el primer cap de setmana d’octubre. El 2009 va estar emmarcada dins les Festes de la Mercè i aquest any també presenta vàries novetats. 

A banda de la pròpia competició, per tal d’arribar amb el màxim nivell la selecció catalana ja ha començat a elaborar l’equip que presentarà. El CAR de Sant Cugat ha estat l’escenari en el que s’ha fet una primera convocatòria de jugadors i jugadores que possiblement formin l’expedició que afrontarà el Ciutat de Barcelona.

Lídia, Natàlia, Marc, Pau, Manel i Àngel han estat els primers preseleccionats que han passat el tall que dirigeix l’equip tècnic, encapçalat per l’extècnic blaugrana Òscar Trigo. De fet, Trigo estrena el càrrec aquesta temporada, tot i així no estarà sol i estarà acompanyat en l’staff per Miguel Àngel Sànchez, Manel Tumilet i Juan Fran Moreno.    

Entre algunes de les novetats que es poden avançar d’aquesta edició són els equips, el Santa Lucia de Roma, que torna un any després de la seva visita a la ciutat comtal; el CAI Saragossa i el Josen israelià. La gran notícia és que l’escenari no serà l’Espanya Industrial sinó les instal·lacions de la Mar Bella.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies