Un cop finalitzades les primeres colònies de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, que han tingut lloc dels dies 14 al 18 de juliol de 2010 a la Casa de Colònies de Can Mateu a Vilanova de Sau (Osona), cal destacar la bona participació de nens i nenes amb discapacitat i sense, que han compartit durant cinc dies, experiències, activitats adaptades, excursions, jocs, teatre i un munt d’activitats amb companyia de l’equip de monitors especialitzats en esport adaptat i colònies, on la Federació s’ha endut una auxiliar d’infermeria que va tractar als nens i als monitors de manera exemplar. 

Can Mateu és una casa que pertany a la Fundació Catalana de l’Esplai i està 100% adaptada per les necessitats dels nens i nenes amb discapacitat, amb bons accessos a totes les instal·lacions com la piscina, menjadors, pista i fins hi tot a tocar del Pantà de Sau. L’expedició de la Federació ha estat de 22 persones, entre nens i nenes i monitors, on s’ho han passat d’allò més be amb moltes hores plenes de continguts.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies