Aquest cap de setmana a la Casa de Campo (Madrid) es va dur a terme el Campionat d’Espanya de ciclisme adaptat en ruta. Quasi bé un centenar de ciclistes amb diferents tipus de discapacitats van prendre part de la competició. El que deixar clar el certamen que dos dels ciclistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Raquel Acinas (WC2) i Juan José Méndez (MC1), no tenen rival en la seva modalitat a nivell espanyol.


Tant un com l’altre van vèncer en les proves de contrarellotge i línia. És a dir, quatre títols més al seu haver i al seu currículum esportiu. Tant Méndez com Acinas van demostrar la seva superioritat amb els seus rivals quan competeixen per títols domèstics. A part, també van prendre part en una categoria superior, en la que ell va ser segon a la prova en línia i ella va quedar-se a prop de pujar al podi.
 L’altre ciclista català va ser Ramon Àlvarez (MC2).

Àlvarez va tenir la sort d’esquena a la carretera i un trencament de cadena només arrencar la cursa va frenar les seves aspiracions. Tot i ser tan aviat, la lluita per les medalles es va esvair encara que va poder creuar la línia d’arribada. En la lluita contra el cronòmetre, Àlvarez va acabar cinquè.    

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies