Els dos regatistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Paco Llobet i Miki Gómez van estar a Holanda, a la ciutat de Mendemblik, disputat el Campionat del Món de vela adaptada, disputat del 9 al 14 de juliol. Tant un com l’altre van acabar entre els trenta primers classificats a la classe 2.4 mR.


En total es van dur a terme nou regates i el millor classificat dels espanyols i, per extensió, dels catalans va ser Llobet amb una 27a posició. El seu company, Gómez va acabar en la 30a plaça. La regularitat del primer li va permetre estar uns graons més amunt, mentre que la irregularitat del segon, signant grans regates, va acabar d’ubicar-lo en aquest 30è lloc.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies