No és cap notícia que un dels punts forts de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) és la natació. Aquest esport dóna molts premis no només a la federació sinó als seus esportistes. Doncs, si el present és bo el futur és encoratjador. Aquest cap de setmana s’ha disputat el Campionat d’Espanya escolar i els representants catalans han mostrat la seva empremta.    

A Madrid, escenari de la competició, s’hi ha desplaçat una grup de set nedadors, de les quals una ha estat de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), Andrea Sànchez (S9/SB8/SM9). Una mostra més del procés integrador d’aquest certamen, ja que s’ha fet de manera conjunta amb els estàndard i compartint experiència amb els de la Federació Catalana de Natació.

En l’aspecte esportiu, Núria Marquès (S9/SB8/SM9) ha estat la més destacada del grup. Dos ors, en els 100 esquena (1’26”81) i 100 lliures (1’18”91) i una plata els 50 esquena ha estat el bagatge de Marquès. Un resultat que fins i tot l’organització ha subratllat i lloat el seu paper com un dels millors del certamen. 

L’altre metall assolit l’ha portat penjat del coll, Òscar Salgueiro (S9). L’argent ha arribat en els 50 braça. El mateix Salgueiro en els 50 esquena i lliures ha acabat setè i desè. Tot i que la resta de participants no ha pujat al podi, cal felicitar-los per l’actuació i l’esforç demostrat.

Anna Maria Montero (S10/SB9) ha tancat la seva actuació amb dues setenes places als 50 i 100 lliures i una desena als 50 esquena. Sohaid Essaban (S8) ha acariciat al podi en la mateixa modalitat i vuitè en els 50 lliures. Albert Martínez (S7/SB6) ha protagonitzat una sisena posició en els 50 esquena i una novena en els 100 lliures.  Per últim, Sànchez , de la FECPC, ha fet una desena plaça als 50 lliures i una cinquena als 50 braça.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies