Els ciclistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) havien d’arrodonir i consolidar el seu bon paper dut a terme fora de les nostres fronteres a casa seva, al Campionat d’Espanya, organitzat aquest cap de setmana a Galapagar (Madrid). Raquel Acinas (C4) i Juan José Méndez (C1) així ho han fet i han fet bons els pronòstics. Una actuació que ha vingut complementada amb els grans resultat de Ramon Àlvarez (C2).  

El primer or ha arribat en el quilòmetre, tant Méndez com Acinas (que en categoria femenina es tracta dels 500 metres) han estat els millors en la seva disciplina; els seus temps, 1:32:058 i 0:48:980 respectivament. Mateix metall que en la persecució 3.000 m. per ambdós esportistes. Ell, 4:24:052, mentre que ella, 4:59:249. El tercer ciclista, que forma el trio de la FCEDF, també ha brillat. Malgrat no aconseguir el mateix tipus de medalla va penjar-se també dues, una de plata i una altra de bronze.

L’argent en el quilòmetre, aturant el cronòmetre en 1:26:588, mentre que el tercer calaix del podi ha estat en la persecució, 4.29.335. A part, aquest triplet també han competit plegats en una novetat afegida al Campionat d’Espanya, l’esprint olímpic o també denominada la velocitat per equips. Una nova a la competició i en la qual ha servit per aconseguir un bronze.

En total gran balanç, set medalles; quatre d’or, una de plata i una altra de bronze. La pedalada catalana de la federació segueix estant molt viva demostrant de nou la seva fortalesa en un torneig estatal que ha tornat a congregar gran nombre de participants i és que per segona vegada s’ha inclòs a tres federacions de discapacitats i de manera simultània amb el de categoria juvenil estàndard.       

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies