El FC Barcelona UNES Sant Feliu i el Joventut GAM de Badalona mesuraran el seu estat i el nivell de joc després de la pretemporada. Els blaugrana i verd-i-negres es trobaran en la 2a jornada al Pavelló Joan Carles Navarro. De fet, barcelonins i badalonins van protagonitzar el darrer partit de la temporada 2009-2010, corresponent a la Lliga Catalana. I, quasi bé, en la posada a punt de la 2010-2011 tornaran a retrobar-se sobre la pista.

La Lliga Nacional de la Federació Espanyola d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FEDDF) en cadira de rodes del pròxim curs ja té un calendari definit. La competició arrencarà el cap de setmana del 16 i 17 d’octubre i s’acabarà, en principi, el 21 i 22 de maig de 2011. El GAM s’estrenarà a casa seva contra el nou vingut a la categoria, Clínica Rincón Amivel. Mentre que l’UNES debutarà davant l’Econy Gran Canària.

Curiosament, els illencs seran els rivals dels badalonins en la darrer partit de la Lliga regular, que visitaran l’Olímpic. Mentre que el Barça se les veurà amb el Fuhpain Peraleda. Igual que aquesta campanya, la competició s’aturarà unes tres setmanes per l’època nadalenca i després, a part d’altres aturades per disputes internacionals, d’abril a maig també hi haurà un parèntesi de quasi bé un mes.

 

 

– Si cliqueu en la part subratllada i en negreta descarregareu o visualitzareu el calendari de la temporada vinent de la FEDDF –
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies