L’àrbitre de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física, Imma Peñalver ha acabat com la primera de la promoció 2010 al 4t Development Event, organitzat per la International Wheelchair & Amputee Sport Federation (IWAS) i la International Comittee Electric Wheelchair Hockey (ICEWH).  

Peñalver ha participat en aquest curs internacional, dut a terme a Nottwil (Suïssa), destinat a totes aquelles persones involucrades en l’hoquei en cadira de rodes elèctriques com ara entrenadors o, com és el cas, d’àrbitres. Un curset de perfeccionament i d’iniciació entre els jugadors suïssos. De fet, aquest últims han disputat varis partits, sota la direcció de diferents entrenadors i que han servit com a prova d’avaluació.  

Imma Peñalver ha estat juntament amb nou col·legiats més, procedents de la pròpia Suïssa, Holanda, Alemanya, Eslovènia i Itàlia. El sistema de qualificació que ha hagut de superar la catalana i representant de la federació han estat un examen oral i dirigir sis partits que li han valgut la Llicència C Internacional.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies