El atletes en cadira de rodes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) estan fent la posada a punt per al Campionat Open de Suïssa, que se celebrarà aquest cap de setmana. Precisament, a una localitat d’aquest país, Arbon, van fer la seva preparació. El passat divendres, l’expedició catalana es va desplegar per aquesta ciutat, és a dir, Rafa Botello, Roger Puigbó, Jordi Madera i Josep Lluís Alonso

                                                

Tots ells van participar activament en les diferents proves, unes proves marcades pels nombrosos rècords que es van batre i molt a prop van estar els nostres. El primer en caure, en els 800 m, Puigbó (T53) va ser tercer i va anotar un d'europeu i, de retruc, d'estatal (1'36"61) per darrera del coreà Hong Sukman i l’australià Colman. Botello i Madera van quedar a poc de quatre segons del registre del català, el vallesà va patir un contratemps amb el cinturó i el va priva d'un bon temps.

En els 1.500 (T53/T54), la tripleta de catalans van quedar molt allunyats del cap de taula, el vilatortí va ser el millor amb la 12a plaça. Tot i la posició, un altre rècord d'Espanya (3'01"96). Botello i Madera 14a i 15a posició respectivament. El vencedor, el local Hug va escriure un altre record, però en aquest cas del món.

En la distància dels 5.000, també de la mateixa categoria, el manlleuenc i el granollerí van calcar les mateixes posicions, però intercanviant-se els llocs. Mentre que Puigbó va marcar un rècord d’Espanya, en possessió precisament del seu company Rafa Botello. La nova marca, rebaixada en 12 segons, va ser de 9’53”84. El registre li va valer la quarta plaça en una cursa amb nou rècord del món a càrrec de l’amfitrió. En aquestes dues últimes distàncies Botello i Madera van aconseguir les mínimes B.

Per últim, Alonso (T51) va saldar el seu concurs amb rècords estatals en els 200 (53”70’), 400 (1’43”94) i 800 (3’34”93). De fet, va millorar les seves pròpies marques, ja que tenia en possessió les plusmarques espanyoles.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies